2011: Ook dit seizoen waren wij weer verantwoordelijk voor de organisatie van de fashionshow van Bizar uit Amsterdam. Dit keer een Dinner & Fashionshow in Bar Restaurant te Ouderkerk aan de Amstel.

Gasten konden op uitnodiging kaarten kopen voor deze bijzondere avond waarbij zij naast de nieuwe collectie van Bizar Fashion ook een fantastisch diner kregen voorgeschoteld inclusief de dranken. De gehele avond zorgde een DJ voor de muzikale omlijsting en tussen de gerechten door werden de nieuwste collecties aan de aanwezige gasten getoond. Ook dit jaar namen wij de totale organisatie voor onze rekening.

2010: Evenals vorig jaar was CL Events ook dit jaar verantwoordelijk voor de totale organisatie van de Bizar Fashionshow. Tevens werd het 10-jarig bestaan van Bizar gevierd.

Als locatie werd gekozen voor de Powerzone in Amsterdam. Deze club gaf precies genoeg ruimte om het feest zondanig neer te zetten dat het aantal gasten (650 personen) er perfect in kon, maar dat het tevens een gezellige sfeer gaf. Ook dit jaar verzorgden wij voor Bizar Fashion het gehele traject zoals uitnodiging, inventarisatie van de gasten, sponsoring, goodybags, pers- en pr-traject etc.

2009: In het College Hotel te Amsterdam organiseerden wij voor Bizar Fashion uit de Leidsestraat te Amsterdam hun jaarlijkse fashionshow. CL Events was verantwoordelijk voor de algehele coördinatie van o.a. licht, geluid, catwalk etc. Tevens verzorgden wij de invulling van de goodybags en enkele sponsoren voor dit event.

Onder andere Dewi en Berget Lewis traden op. Een DJ verzorgde live de muziek tijdens de modeshow waarin onder andere Kim Feenstra en Sylvia Geerssen meeliepen. Ook hebben wij het gehele uitnodigingstraject verzorgd. Verder waren wij verantwoordelijk voor het pers en pr traject rondom de show. Onder andere Shownieuws kwam deze avond een item draaien voor hun uitzending.