Ferry Doedens

Acteur, zanger en presentator Ferry Doedens kreeg in 2009 landelijke bekendheid door zijn rol van Lucas Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. Na ruim 11 jaar in deze dagelijkse soapserie te hebben gespeeld verliet hij de serie om zich op nieuwe uitdagingen te richten. Ook was hij in die periode te zien in Nieuwe Tijden. Ferry was ook de stemacteur die Ted in de animatiefilm Lorax vertolkt en Johan in Hotel Transylvania. Hij speelde in de film Sneekweek en vertolkte de rol van Bo Monti in de AVRO jeugdserie ‘De Vier van Westwijk, de verdwijning van Bo Monti’.

Naast acteren speelt zingen een grote rol in het leven van Ferry. In 2011 duikt hij dan ook steeds vaker de muziekstudio in en in mei dat jaar brengt hij zijn eerste solo single ‘Bij Mij’ uit. In februari 2013 volgt zijn tweede single ‘Hoger en Verder’ en in september van dat jaar ‘Droom over jou’ samen met rapper Billy Dans. Afgelopen periode bracht hij nieuwe nummers uit zoals ‘Gevallen’en ‘Niemand zoals jij’. Als zanger treedt hij regelmatig op in het land op feesten, partijen en evenementen.

Zijn droom komt uit als hij de rol (alternate) van prins Fivero mag spelen in de musical Wicked. Daarna speelde hij in diverse grote theaterproducties zoals onder andere Greace, The Bodyguard, Expeditie Eiland en Stil in mij.

Ook op presentatievlak ontwikkelt Ferry zich. Zijn presentatiedebut maakt hij met het RTL5 tv-programma ‘Het Beste van Idols Worldwide’. Snel daarna volgde de backstage presentatie van RTL4 X-Factor. Zijn presentatietalent valt op want in 2013 is hij genomineerd voor de ‘Talent Award’ tijdens het Gouden Televisierring Gala. Vrij recent (2019) presenteerde hij ‘Temptation Gossip’. Ook was hij in het najaar van 2021 samen met Stephanie Tency te zien als presentator van het RTL4 programma ‘Roadtrip Curacao’. Binnenkort is hij te zien als presentator van ‘Nederland Ontdekt’ eveneens op RTL4.

Ferry heeft aan menig programma mee gewerkt en gooide hoge ogen door zijn deelname aan Expeditie Robinson waar hij als tweede eindigde. Deze finaleplek zorgde ervoor dat hij in 2022 ook mee deed aan de All Stars versie van dit populaire programma. Ook daar schopte hij het eveneens tot de finale en eindigde hij als tweede. Ook deed hij mee aan Maestro, Dance Dance Dance en recentelijk Secret Duets en Make Up Your Mind.

De komende periode staan in het teken van mooie projecten op acteer-, presentatie- en zangvlak.

Carlos Lens

Personal trainer Carlos Lens is een “Gamechanger” in de Nederlandse fitness wereld.

Hij vertaalt trends naar aantrekkelijke trainingsprogramma’s voor zowel particulieren als sportscholen. In the zero’s haalde hij de aerobicvorm Tai Bo uit The States naar Nederland. Hij vertelde erover op televisie wat resulteerde in honderden fitnessinstructeurs op wat leidde tot een ware rage. Zijn instructievideo werd zo populair dat die nu nog steeds de best verkochte fitnessvideo allertijden is.

De trend die Carlos nu ziet, is de focus op billen. Sterren als J.Lo en Kim Kardashian hebben het schoonheidsideaal veranderd: een mooie booty nu hotter dan ooit. Met een uitgebreid programma helpt Carlos nu vrouwen de shape te bereiken waar zij van dromen.

Je kent Carlos van televisie. Zijn eigen ochtendprogramma Move That Body was jarenlang op Net5 te zien en hij trad op als de fitness-expert in tv-programma’s als Big Diet en De Gouden Kooi. Momenteel is hij een van de trainers van Fitchannel.

Naast al deze werkzaamheden is Carlos ook nog personal trainer. Carlos heeft met veel bekende Nederlanders gewerkt, waarvan Linda de Mol na 15 jaar nog steeds een van zijn klanten is.

Rene le Blanc

René le Blanc bekend van o.a. de hit ‘If I Tell You’.

Onmiddellijk na zijn middelbare school maakte de uit Arnhem afkomstige René le Blanc zijn entree in de wereld van de showbizz. René was een groot fan van onder meer Engelbert Humperdinck en Tom Jones en door zijn warme diepe stem, zijn look en zijn versie van ‘Please Release me’ werd hij ook wel de Nederlandse Humperdinck genoemd.

In 2009 stapte René over op het Nederlandstalige lied en in korte tijd kwamen er een aantal singels uit, zoals o.a. ‘Alle Sterren Keken Toe’, ‘Kleine Madonna’, ‘Ik Laat je Nooit meer Gaan’ en ‘Ware Liefde’’ .

In 2011 waagt René le Blanc zich over de grens en brengt een Duitstalige single uit met de titel ‘Ich Lass dich Nie mehr Gehn’ waardoor ook de Duitse markt werd aangedaan.

In oktober 2020 scoorde de zanger met zijn rol in het SBS6 programma “Ik Geloof In Mij” hoge kijkcijfers. In no time werd René een bekende Nederlander. De combinatie stem, performance en uitstraling maken dat René le Blanc een zeer graag geziene artiest is op diverse podia. Eenmaal op de bühne laat de zanger zich vaak van verschillende kanten zien. Van zijn hit ‘If I Tell You’ naar crooner tot polonaise.

Het jaar 2021 begon goed voor René, hij tekende een platencontract bij NRGY Music en begin februari kwam de release van zijn eerste single ‘My Baby love’ bij deze maatschappij. Het nummer stond al snel op nummer 1 in de Radio NL top 30. Daarna volgden de singles ‘Don’t Worry, Be Happy’ en ‘Only You’ . Op verzoek vanuit de fans kwam de vraag of hij ook weer een Nederlandstalige single wilde uitbrengen, dus 21 april verscheen ‘Mijn Sexy Lady’.

René heeft op grote evenementen gestaan waaronder Defqon1, Oktoberfest in Nijmegen, MEGApiratenfestijn en vele andere grote events. Maar ook op privé- en bedrijfsfeesten weet René de mensen prima te vermaken.

In september 2022 kwam de laatste Nederlandstalige single uit: “Zigge Zagge”.

Vanaf 2023 is René weer zijn eigen koers gaan varen en bracht hij in samenwerking met de Marcel Fisserband in maart het zomerse nummer LaLatina uit en vanwege het geweldige succes van de hit “If I tell you” is dit nummer in juli in een nieuw jasje gestoken met de titel “If I tell you Summer 2023”.

Op dit moment is Rene zijn ster ook rijzende in Duitsland en lijkt het erop dat ook onze Oosterburen fan zijn van Rene. Onlangs won hij de Smago Newcomer Award. Maar uiteraard gaan de activiteiten in Nederland ook gewoon door.