Wij verzorgen PR voor merken, bedrijven, personalites. Daarbij vormt samenwerken met onze relaties de basis. Niet alleen met onze klanten maar ook met ons uitgebreide medianetwerk zoals journalisten, bloggers, stylisten, socialites en andere influencers. We besteden dan ook veel aandacht aan het opbouwen en onderhouden van een goed relatienetwerk.

PR Management

In het buitenland hebben vele artiesten, maar ook bedrijven een publicist of PR-Manager. In Nederland is het nog een vrij onbekend begrip. Als PR-Manager genereren we publiciteit voor een publiek figuur of bedrijf. Vele internationale artiesten hebben een PR-Manager om media-aandacht te genereren. Deze zorgt ervoor dat zijn cliënten positief in het nieuws zijn en verzorgt damage-control bij negatieve berichtgeving. In Nederland is dit nog een ondergewaardeerd iets en worden dergelijke zaken er vaak bij gedaan, terwijl het toch heel belangrijk is hier actief mee bezig te zijn.

Werkzaamheden van een PR-Manager

Als PR-Manager genereren we persaandacht voor onze cliënt. Wij fungeren als tussenpersoon tussen de artiest/cliënt en de leden van de media. Naast het genereren van positieve persaandacht zorgt de PR-Manager bij negatieve publiciteit ook voor dat de schade beperkt blijft en probeert de negatieve publiciteit om te draaien naar positieve persaandacht. We zijn veel bezig om pro-actief contacten te onderhouden, persberichten te schrijven en mensen van informatie te voorzien over hun cliënt. Wij fungeren als brug tussen klanten, hun publiek en de media en zorgen ervoor dat de juiste informatie tijdig bij de media wordt aangeleverd. Het verschil met een woordvoerder is dat deze alleen passief reageert op vragen en publiciteit terwijl wij actief een geïnteresseerd publiek zoeken. Als werkzaamheden kunnen onder andere worden beschouwd het schrijven van persberichten, interviews regelen en interview-aanvragen beoordelen en begeleiden, contacten onderhouden met de media, optreden als woordvoerder.

Uiteindelijk is de taak van de PR-Manager het vergroten van de publieke belangstelling voor zijn cliënten. De werkzaamheden zijn afhankelijk van de behoeften van de cliënt. Daarom zal alles ook in nauw overleg met de cliënt en zijn of haar eventuele management worden besproken. Voor meer informatie omtrent deze werkzaamheden kunt u uiteraard contact met ons opnemen.