Dominic Scott
Actrice en Zangeres

Lone van Roosendaal

Actrice en zangeres Lone van Roosendaal is in 1969 geboren in Bonn (BRD). Ze is tweetalig en spreekt vloeiend Duits. In 1993 voltooide zij de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam waarna zij haar eerste stappen binnen de musical zette als ensemble in My Fair Lady. Hierna volgden vele rollen in musicals zoals onder andere Carlie, Grease, Rocky over the Rainbow en Copacabana. Daarna volgden hoofdrollen zoals die van Donna in Mamma Mia, de titelrol in Sweet Charity, Grizabella in Cats, Queenie in The Wild Party, de heks in Into the Woods , Inez in Zorro en onlangs nog Rose in Aspects of Love. Lone is wereldwijd de enige vrouw die de hoofdrol van Donna in de musical Mamma Mia in drie verschillende landen (Nederland, België en Duitsland) heeft gespeeld.

Zij ontving vijf nominaties voor een John Kraaijkamp Musical Award waarvan zij er twee voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een Grote Musical verzilverde te weten voor Sweet Charity en Zorro.

Op toneelgebied speelde zij stewardess Heidi in Boeing Boeing, Karin in Eten met Vrienden en haar laatste toneelrol was in Liefde Half om Half waar zij Cindy speelde.

Verder heeft Lone op TV in meerdere series gespeeld van Meiden van de Wit tot Koefnoen. Maar het grote publiek leerde haar pas echt kennen als de blonde bitch Melanie Westhof in de serie Voetbalvrouwen waarin ze drie seizoenen schitterde. Daarna speelde ze Jacky in de bioscoophit Verliefd op Ibiza en de daaropvolgende gelijknamige televisieserie. Ook heeft zij de stem van Michelle Pfeiffer nagesynchroniseerd in de bioscoopfilms The Prince of Egypt en Sinbad.

In 2014 was zij een van de kandidaten in Expeditie Robinson.

Komend seizoen speelt Lone de rol van Marian in de musicalproductie Heerlijk duurt het langst.

Dominic Scott
Fitnesspersonality

Carlos Lens

Carlos Lens ronde in 1996 zijn Cios opleiding, met als specialisatie fitness, aerobics & sportmanagement.

Hierna vertrok hij naar Florida waar hij bij verschillende sportcentra aerobics lessen gaf. Toen Carlos terugkeerde naar Nederland, bracht hij Thai Bo, destijds de nieuwste fitnessrage, met zich mee. Hij gaf workshops aan honderden instructeurs, gaf groepslessen en bracht een video uit. Deze is tot nu toe de best verkochte Nederlandse fitnessvideo aller tijden.

Als fitness expert was Carlos te zien in tv programma’s als Big Diet (2001) in de Goudenkooi (2006). Daarnaast was hij een aantal jaren geleden iedere ochtend op Net5 te zien, in zijn programma Move That Body waardoor heel Nederland met Carlos mee kon trainen. Deze afleveringen zijn gebundeld in een dvdbox en zijn nu nog steeds in herhaling op Net5. In 2006 sierde hij de verpakkingen van Liga Fruitkick en was hij het gezicht van de Sanex Vitality Line. Daarnaast sloot hij in dat jaar een sponsorcontract met Nike waardoor hij zich mocht rekenen tot de Nike-Elite. In de zomer van 2006 tourde hij met Aquana sportwater door Nederland om bij verschillende sportscholen introductielessen te verzorgen.

Met zijn succesvolle trainingssysteem CCCP ( Carlos Personal Perfection Program) traint hij al jaren bekende Nederlanders zoals Linda de Mol, Ruud Feltkamp & Bridget Maasland.

Hiernaast heeft Carlos bij diverse sportcentra les gegeven in verschillende aerobicsstijlen, waaronder Kickfun, Circuit & Thai Bo. Hier wordt de nieuwe fitnesshype genaamd INTENSITY WORKOUT by Carlos Lens aan toegevoegd. De naam zegt het al, het is een intensieve workout die eigenlijk bedoeld is voor de sporter die tot het uiterste wilt gaan. Intensity workout is een totalbody workout waarbij je geen gewichten nodig hebt, maar waarbij je je eigen lichaam gebruikt.

Carlos ging in april 2013 een samenwerking aan met Spa Zuiver waaruit Personal Gym Zuiver bij Carlos Lens is ontstaan.

Deze gym is gebaseerd op personal training, maar is meer dan alleen training. Personal Gym Zuiver by Carlos Lens heeft 3 visies: training, rust & voeding. Hierdoor is de gym geen gewone sportschool, maar gaat iedere klant een eigen samengesteld traject aan om zijn/haar doelen te bereiken. Dit gehele traject wordt hij/zij gesteund door het stuk “Personal” van de gym.

De Personal Gym is gebaseerd op personal training, maar door de Small Group Trainingen toegankelijk voor iedereen.

Carlos Lens is beschikbaar voor commerciële opdrachten zoals company workouts, lezingen, reclamecampagnes e.d.

Amet arcu eget nibh vitae, lectus aliquam enim ultrices. Mi hendrerit tempor eu, tempus risus laoreet et. Tellus adipiscing mi commodo, risus tempor volutpat amet cum. Enim quam sed fermentum dui ut diam eros, nisl, orci.

Dominic Scott
OWNER / CHEF

Nathan Walsh

Tristique tempus condimentum diam donec. Condimentum ullamcorper sit elementum hendrerit mi nulla in consequat, ut. Metus, nullam scelerisque netus viverra dui pretium pulvinar. Commodo morbi amet.

Amet arcu eget nibh vitae, lectus aliquam enim ultrices. Mi hendrerit tempor eu, tempus risus laoreet et. Tellus adipiscing mi commodo, risus tempor volutpat amet cum. Enim quam sed fermentum dui ut diam eros, nisl, orci.

Nathan’s Accolades

  • World’s 50 best chefs list 2019

  • 2 Stars On The Michelin Guide 2017